İçeriğe geç

Jel Krem Ne Işe Yarar

Jel krem ne için kullanılır?

Jel ve krem ​​ürünler cilt bakımında yaygın olarak kullanılan iki farklı formülasyon türüdür. Jel ürünler genellikle hafif ve su bazlıdır, yağlı ciltler için idealdir. Krem ürünler genellikle daha yoğun ve nemlendirici özelliklere sahiptir ve kuru ciltler için daha uygundur.

Basit jel krem ne işe yarar?

Yumuşak dokusu ve yoğun nemlendirici özelliği ile cildinizi anında nemlendirir, cildinizin gerginliğini ve kuruluğunu anında giderir ve uzun süre nemli kalmasını sağlar. Cildiniz hoş bir hisle doğal ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

Vazelin jel krem ne işe yarar?

Gözenekleri tıkamadan nemlendirir ve ihtiyaç duyulan rahatlamayı sağlar. Cilt kuruluğuna ve susuzluğuna karşı koruma ve onarım sağlar. Cildi korur, besler ve nemlendirir. Cilt bakımınızı en üst seviyeye taşımak ve cildinizin yenileyici gücünü sadece küçük bir dokunuşla hissetmek için Vaseline Nemlendirici Jel’i seçin.

Su jel kremi ne işe yarar?

%100 yağsız formüle sahiptir. Cildi 24 saat nemlendirir. Yağlı ciltlerde ferahlık, beslenme ve tazelik hissi bırakır. Cildi makyaja hazırlar ve 2 kat daha dayanıklı hale getirir.

Yara izlerini hangi krem geçirir?

Xeragel, yara izi tedavisinde kullanılan %100 silikon jeldir. Dünya çapında silikon tedavisinde etkili olduğu kanıtlanmış bir çözümdür. Sağlıklı ve estetik açıdan güzel bir cilt için, kapalı yara izlerinde Xeragel kullanımı önerilir. Xeragel, kozmetik ürünlerin üzerine uygulanabilir.

Nemlendirici jel ne işe yarar?

Cildi nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda ince çizgilerin oluşumunu engelleyerek yaşlanmayı geciktirir. İçerdiği organik yağlar sayesinde güneşe karşı korur, cilt tonunu eşitler ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Nemlendiricilerin yapısı genellikle hafiftir.

Hametan krem ne işe yarar?

– Bebeklerde ve küçük çocuklarda pişik tedavisinde – 1. ve 2. derece yanık/güneş yanığı tedavisinde – Çizik ve kesik gibi yüzeysel cilt lezyonlarında – Emziren annelerde çatlamış meme uçlarının bakımı ve korunmasında – Kuru, çatlamış, çatlamış ciltlerin [yaşlıların cildi dahil] bakımı ve korunmasında kullanılır.

Silikon jel krem ne işe yarar?

Silika jel, ameliyat, kaza veya cerrahi işlemler nedeniyle oluşabilecek iyileşme veya cilt deformasyonu sırasında ciltte aşırı yara izi (hipertrofik yara izi) oluşmasını önlemek için kullanılan bir üründür. Cildi kaplar ve havayla teması keserek yara izinin en aza indirilmesine yardımcı olur.

Voltaren jel ne işe yarar?

Voltaren Emulgel – Romatizmal hastalıkların, morarma ve burkulma gibi yumuşak doku travmalarının, ayrıca ağrı, iltihap ve kas gerginliğiyle kendini gösteren kas-iskelet sistemi hastalıklarının lokal tedavisinde kullanılır.

Erkekler vazelin ne işe yarar?

Erkeklerde tıraştan sonra oluşan yüz kaşıntısını giderir. Cildi gün boyu nemlendirir ve özellikle cilt yüzeyindeki çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Nasır oluşumunu engeller.

Göz altına vazelin sürmek ne işe yarar?

Akşam yatmadan önce göz çevresine bir tabaka halinde uygulanabilir. Bu, göz çevresindeki renk farklılıklarını ortadan kaldıracak ve eşit, dengeli bir görünüm yaratacaktır. Vazelin, bilek ve boyun bölgesine uygulandığında, gün boyu süren kokusuyla parfüm etkisi yaratabilir.

Orjinal vazelin hangisi?

Vaseline® Jel orijinal mucize jeldir.

Nivea Jel Krem Ne İşe Yarar?

Hafif jel yapısı ciltte kolayca erir ve ferahlık hissi verir. Pürüzsüz ve ipeksi bir cilt için 48 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlar. Canlı, parlak ve ışıltılı bir cilt sağlar. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

At kestanesi jeli ne işe yarar?

At kestanesi, aescin adı verilen bir madde içerir. Bu madde, cilt altındaki damarların şişkinliğini azaltır ve cilt tonunun artmasına yardımcı olur. Bu ürün, cilde kan akışını artırarak cildin daha canlı ve genç görünmesini sağlar.

Sol jel kremi ne işe yarıyor?

SOLERAT cilde uygulandığında lokal antialerjik (alerji giderici), antiinflamatuar (iltihap giderici), antipruritik (kaşıntı giderici) ve anestezik etkiye sahiptir. SOLERAT güneş yanığı, böcek ısırıkları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve (küçük) birinci derece yanıklar için kullanılır.

Jelgo krem ne işe yarar?

Travma sonucu oluşan morluklar, ezilmeler, burkulmalar, hematomlar ve tendovajinitlerde; • Omurganın ağrılı durumlarında (servikal sendrom, sırt ağrısı, lumbago, siyatik) endikedir. • Yüzeysel tromboflebit ve varisli damarlarda kullanılır. Dozaj: Günde bir veya birkaç kez kullanılabilir.

Aloe vera jel krem ne için kullanılır?

Aloe vera özellikle jel formunda uygulandığında cilt yaralarının iyileşmesine katkıda bulunur. Cildi nemlendirir ve cilt yaralarını yatıştırır, akneleri temizler, siyah nokta oluşumunu engeller, ölü deriyi yeniler ve kırışıklıkları önler.

Durex jel krem ne işe yarar?

Durex’in kayganlaştırıcı ve jel koleksiyonu, cinsel yaşamınıza kayganlık katmak ve uyarılmayı artırmak için tasarlanmıştır.

Yaraların çabuk iyileşmesi için hangi krem kullanılır?

BepanJel®, kesikler, yırtıklar, ciltteki yırtılmalar veya sıyrıklar, yanıklar ve güneş yanıkları gibi küçük yaraların tedavisi için özel olarak tasarlanmıştır. Hidrojel, soğutucu yapısıyla hızla etki eder ve batma hissi yaratmadan ağrıyı hızla giderir. Ayrıca yara çok nemli veya çok kuru olmamalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir