İçeriğe geç

Hangi Afrika Ülkesinin Parası Tlden Değerli

Türk TL’si hangi ülkelerde değerli?

Türk lirasının 2024’te hala değerli olduğu ülkelerMakedonya. Makedonya’nın para birimi Makedonya dinarıdır. … 2. Sırbistan. Sırbistan’ın para birimi Sırp dinarıdır ve 1 Sırp dinarı 0,30 TL’ye eşittir. … 3. Arnavutluk. … Lao Demokratik Halk Cumhuriyeti. … 5. Tayland. … Endonezya. … 7. Filipinler. … 8. Vietnam.Daha fazla makale…•15 Mayıs 2024

Türk Lirası Arnavutluk’ta değerli mi?

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Arnavutluk, ucuza tatil yapabileceğiniz ve Türk lirasının değerli olduğu Avrupa ülkeleri arasında yer alıyor. 1 TL = 3.03 Arnavutluk Leki.

Afrika’da 1 TL ne kadar?

Döviz dönüştürücü uygulamamızı indirin. Dönüşüm oranları Türk Lirası / Güney Afrika Randı1 TRY0.51434 ZAR5 TRY2.57169 ZAR10 TRY5.14337 ZAR20 TRY10.28674 ZAR8 daha fazla satır

Dünyanın en ucuz para birimi hangi ülkenin?

2024 yılı verilerine göre dünyanın en değersiz para birimleri şunlardır: İran riyali, Vietnam dongu, Laos kipi, Endonezya rupisi, Sierra Leone leone, Özbek somu, Gine frangı, Paraguay guaranisi, Kolombiya pesosu, Kamboçya rieli.

En ucuz Balkan ülkesi neresi?

SIRBİSTAN, BELGRAD Balkanlar’ın ve hatta tüm Avrupa’nın en uygun fiyatlı, kaliteli ve vize dostu ülkesi olan Sırbistan’ın Belgrad şehri, son zamanlarda oldukça popüler bir turizm merkezi haline geldi.

Tayland’da TL değerli mi?

Doğal güzellikleri, plajları, gece hayatı ve kültürel özellikleriyle Asya tatil destinasyonları arasında ön plana çıkan Tayland, TL’nin en değerli olduğu ülkelerin başında geliyor.

Makedonyada Türk Lirası Değerli mi?

En önemli ve güzel şehirler arasında Ohrid ve Üsküp yer alıyor. Manastırlarıyla ünlü Bitola şehrini ziyaret etmeden Makedonya’dan ayrılmayın! Türk lirasının değerli olduğu bu ülkede 1 TL yaklaşık 1.88 Makedonya dinarına denk geliyor.

Üsküp Dinarı kaç TL?

Para birimi dönüştürücü uygulamamızı indirin. Dönüşüm oranları Makedonya Dinarı / Türk Lirası1 0.61529 TRY5 3.07646 TRY10 6.1529 MKD10 TRY20 MKD12.30582 TRY8 satır daha

1 TL kaç Arnavut Dinarı eder?

Aşağıya girdiğiniz döviz kuru 1 TL’yi geçtiğinde size haber vereceğiz → TÜMÜSon 30 günSon 90 gün.

1 Suriye Lirası kaç TL?

1 Suriye Lirası (SYP) fiyatı şu anda 0.0026 TL’ye eşittir. Suriye Lirası (SYP) son 24 saatte -0.13% ve son haftada 0.33% oranında değişti.

Güney Afrika Cumhuriyeti para birimi ne?

Rand (sembol: R; ISO 4217 kodu: ZAR) Güney Afrika Cumhuriyeti’nin para birimidir. Çoğu artık kullanılmayan eski banknotlar ve madeni paralar. Adını Johannesburg’un kurulduğu ve Güney Afrika Cumhuriyeti’nin altın madenlerinin çoğunun bulunduğu Witwatersrand’dan (White Waters Ridge) almıştır.

1 Afrika şilini kaç TL?

Para birimi dönüştürücü uygulamamızı indirin. Dönüşüm oranları Tanzanya Şilini / Türk Lirası1 TZS0.01254 TRY5 TZS0.06270 TRY10 TZS0.12539 TRY20 TZS0.25079 TRY8 satır daha

Türk Lirası hangi ülkede değersiz?

Dünyanın en değersiz para birimi olan İran riyali, Türk lirasının 180 binde biri (0,00018) değerinde…

Kuveyt dinarı neden çok değerli?

Kuveyt’in petrol rezervleri ve vergiden muaf rejimi sayesinde ekonomik istikrarı, para birimine olan yüksek talebe katkıda bulunmaktadır. KWD’ye olan talep oldukça yüksektir çünkü Kuveyt’in ekonomisi petrole bağımlıdır ve petrol ihracatı para birimini güçlendirmektedir.

Türk TL’si dünyada kaçıncı sırada?

Para birimi kodu TRY’dir ve sembolü ₺’dir. Lira, popüler olarak Euro ile değiştirilir. Lira dönüşüm katsayısı altı hanelidir ve itibari bir para birimidir. Değer açısından, dünyada en çok işlem gören 16. para birimidir.

1 Türk Lirası dünyada kaçıncı sırada?

Küresel ekonomideki dalgalı süreç, birçok ülkenin para birimlerinin değerini her zamankinden daha fazla etkiliyor. Dünyanın en değerli para birimlerini inceleyen B2Press’in araştırmasına göre, Kuveyt dinarı ilk sırada, İran riyali son sırada yer alırken, Türk lirası 193 ülke arasında 38. sırada yer alıyor.

TL güney Kore’de değerli mi?

Asya kıtasının en gelişmiş ülkelerinden biri olan Güney Kore’de Türk lirası değerlidir. Güney Kore’nin para birimi, kısaltması KRW olarak bilinen Güney Kore wonudur. Şubat 2024 itibarıyla 1 Güney Kore wonu 0,023 TL değerindedir. Güney Kore’ye girmek için vize gerekmez.

En değerli para hangi ülkenin?

Kuveyt Merkez Bankası tarafından dağıtılır. Dinarın alt birimi fils’tir ve 1 dinar 1’dir.

Türk parası nerede geçerli?

Türk Lirası (TL; simge: ₺; kod: TRY), Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde resmî olarak, Suriye Geçici Hükümeti ve Suriye Kurtuluş Hükümeti’nin kontrolündeki bölgelerde ise gayrı resmî olarak kullanılan para birimidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir