İçeriğe geç

Açık Otobüs Bileti Nasıl Kullanılır

Açığa aldığım bileti nasıl kullanabilirim?

Açık biletimi nasıl kullanabilirim? Mobil uygulama üzerinden giriş yapın ve ödeme sayfasına gidin. Size gönderilen kodu “Promosyon Kodu” alanına girin ve “Ekle”ye tıklayın. Uçuş bilgilerini kontrol ettikten sonra “Güvenli Ödeme Yap” butonuna tıklayın. Tıklayın.

O bilet açık bilet nasıl kullanılır?

Bilet açma kuralları: Biletinizi açtığınızda, bilet fiyatınız hemen bir kupona dönüştürülecek ve bu kupon kodu size SMS ve e-posta yoluyla gönderilecektir. Kupon kodu 12 ay geçerlidir. Kupon kodunu kullanmak için mobil uygulamamız üzerinden giriş yapmanız gerekir.

Bilet açığa alınınca ne olur?

Bir uçak bileti açmak, belirli bir tarihe bakılmaksızın biletin gelecekte kullanılmak üzere kaydedilmesine olanak tanır. Bu yöntem, özellikle sık seyahat edenler için esneklik sunar ve bilet iptali zahmetinden kaçınılmasını sağlar. Ancak, açık bilet satın alırken akılda tutulması gereken birkaç önemli nokta vardır.

Otobüs açık bilet nedir?

Açık bilet, belirli bir zaman dilimi içerisinde herhangi bir zamanda kullanılabilen, tarihi olmayan bir seyahat belgesidir. Taşımacılık sektöründe kullanılır. Tren, otobüs veya uçak bileti rezervasyonu yaparken rezervasyon yaparak gelecekteki seyahat planlarınız için avantajlı bilet fiyatlarından yararlanın.

Açığa alınan bilet aynı gün kullanılır mı?

Bloke edilen otobüs biletinizi tekrar kullanmak isterseniz tek yapmanız gereken biletinizi aldığınız otobüs firmasıyla iletişime geçip seyahat etmek istediğiniz tarihi belirtmeniz, böylece biletiniz tekrar aktif hale gelir.

Açık bilet süresi ne kadar?

Açık bilet kuponu. Yolcunun talebi üzerine, değiştirdiğiniz veya iade ettiğiniz biletler, “iade kesintisi” yapılmadan 90 gün geçerliliğe sahip AÇIK BİLET’e dönüştürülebilir.

Otobüs bileti kaç saat kala açığa alınır?

İptal, iade ve erteleme işlemleri otobüs hareket saatinden 6 (altı) saatten az bir süre önce yapılamaz. Online işlemlerde iptal, iade ve erteleme işlemleri otobüs hareket saatinden 6 (altı) saatten az bir süre önce yapılamaz.

Açık biletle alınan bilet değiştirilir mi?

Kalan bilet bedeli hiçbir koşulda iade edilmez. Açılan biletler iade edilmez. Açık biletle satın alınan biletlerde; Açık biletin değiştirilmesi, iadesi veya değiştirilmesi hakkı yoktur.

Online otobüs bileti aldıktan sonra ne yapılır?

Biletinizi yazdırmanıza gerek yok. Biletinizi satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz size e-posta ve SMS yoluyla gönderilecektir. Biletinizi yazdırmanıza gerek kalmadan sadece kimliğinizi göstererek kolayca seyahat edebilirsiniz.

Açık bilet kullan nedir?

Açık bilet, yolcunun istediği zaman kullanabileceği, üzerinde tarih bulunmayan seyahat bileti olarak tanımlanabilir.

Bilet en geç ne zaman açığa alınır?

Bilet iptali ve askıya alınması kurallarıOtobüs şirketleriİptal süresiEngelleme süresiHaziran 2024 saat24 Haziran ​​​​​​20 1024 saat24 saat Junio ​​​​​​​​20 AR24 saat24 saatJunio ​​​​​​​​20 En Previaje24 saat24 saat158 satır daha

Açika alınan bilet parası nasıl alınır?

Açılan biletler iptal edilemez. Açık biletiniz satın almak istediğiniz bilet fiyatını karşılamıyorsa kalan tutarı nakit veya kredi/banka kartıyla ödeyebilirsiniz. Bilet sahibi bloke edilen bileti tekrar kullanabilir. Satın alınan biletlerde kalkış ve varış noktalarının eşleşmesi gerekir.

Bileti açığa almak ücretli mi?

2- Uçuşunuzu ücretsiz iptal edip, bir yıl içinde dilediğiniz zaman ceza ödemeden yeni bilet alabilirsiniz. Rezervasyon ücreti yoktur; rezervasyon yapılacak uçuş ile arasında fiyat farkı varsa, fark tahsil edilir.

Aciga alma süresi ne kadar?

Görevden uzaklaştırma olarak da adlandırılan uzaklaştırma, cezai bir karar değildir. Cezai veya disiplin soruşturmasının her aşamasında en fazla üç ay süreyle verilen idari ihtiyati tedbir, memurun geçici olarak kamu görevlerini yerine getirememesine neden olur.

Açık bilet nasıl alınır?

Bilet açık bilet olarak satın alınamaz. Başlangıçta belirli bir tarih için bir uçak bileti satın alabilir ve değişiklik kuralları dahilinde açık bilete dönüştürebilirsiniz. Tüm havayolları açık bilet sunmaz.

Açık bileti nasıl kullanırım Tcdd?

Açık Biletler Açık biletler, platform ve tren fark etmeksizin tüm YHT ve ana hat trenlerinde bilet satın alırken para olarak değerlendirilir. Açık bilet kullanırken ödeme ekranında “Açık bilet kullan” seçeneği seçilmeli ve açık bilet numarası girilmelidir.

Açika alınan bilet parası nasıl alınır?

Açılan biletler iptal edilemez. Açık biletiniz satın almak istediğiniz bilet fiyatını karşılamıyorsa kalan tutarı nakit veya kredi/banka kartıyla ödeyebilirsiniz. Bilet sahibi bloke edilen bileti tekrar kullanabilir. Satın alınan biletlerde kalkış ve varış noktalarının eşleşmesi gerekir.

Ajet bilet değişikliği nasıl yapılır?

Bilet Değişikliği: Değişikliklerinizi web sitemiz, mobil uygulamamız, acentelerimiz veya çağrı merkezimiz üzerinden yapabilirsiniz. Uçuş Yönetimi sekmesinden PNR’ınızı ve soyadınızı girdikten sonra aktivasyon kodunuz gelecek ve işlem tamamlanacaktır.

Thy açığa alınan uçak bileti nasıl kullanılır?

Yeniden satış hakkı kapsamında bloke edilen biletler, ek bir ücret ödenmeden yalnızca bir kez düzenlenebilir. Süresi dolan biletlerin yeniden kullanılması veya “Ücretsiz Değişiklik” uygulamasında, yeni uçuşun aynı ücret ailesine ait olması koşuluyla ceza ve benzeri ücret farkları tahsil edilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir