İçeriğe geç

Abonman Kaç Kez Basılıyor

Abonman kart 2 defa basılır mı?

Öğrencilerimizin aynı jetonlu gişeden ilk kullanımdan hemen sonra, sezonluk biletlerini hatlarda veya istasyonlarda ikinci kez kullanmaları mümkün değildir. İlk ve ikinci kullanım arasında otuz dakika geçmesi gerekmektedir. 8. Sezonluk bilet başvurusu için gerekli koşullar oluşturulmuş ve kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Abonman kaç kere basılıyor?

Abonelik paketleri kaç gün geçerlidir? Yükleme tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. 30 günden sonra kalan bakiye sıfırlanır. Yükleme 30 gün içinde en fazla iki kez gerçekleşir.

Abonman kaç dakika arayla basılır?

Abonman öğrenci kartıyla, aynı araçta ve aynı istasyonda ilk ve ikinci yolculuk arasında 30 dakika izin verilir. İkinci biniş 30 dakika içinde gerçekleşirse, abonelik başvurusu kullanılamaz. Aylık öğrenci abonelik kartı, satın alma tarihinden itibaren, takip eden ayın aynı gününde saat 23:00’te geçerlidir.

Abonman kaç TL 2024?

Öğrencilerin aylık abonelik bedeli 250 TL’den 282,5 TL’ye, Mavi Kart bedeli 1.389 TL’den 1.569 TL’ye, Öğrenci Kartı 250 TL’den 282,5 TL’ye, Sosyal Kart ise 864 TL’den 976 TL,3 TL’ye yükselecek.

Tam Akbil 2 Basım ne kadar?

Öğrenciler için tek kart fiyatı 8.64 liraydı. Akbil 2024 için aylık öğrenci fiyatı 250 lira. Sosyal kart (öğretmenler ve 60 yaş üstü) 12.68 liraya çıkarken, Mavi Kart aylık 1388 liraydı.

Abonman kaç biniş?

Aylık 200 seyahatlik aboneliklerde sistem öğrenci kartına öncelik tanır. 200 seyahat kullanım hakkı sona erdiğinde güncel indirimli öğrenci ANKARAKART veya aylık abonelik ANKARAKART devreye girer.

Abonman 30 gün mü?

Not: Abonelik planları 30 gün geçerlidir. 30 gün içinde kullanılmayan haklarınız bir sonraki aya devredilmez.

Abonman kart sınırsız mı?

Abonelik; KONYAKART kullanıcılarının, kurulumdan itibaren 30 gün boyunca toplu taşıma araçlarından sınırsız faydalanmalarını sağlayan bir seçenektir.

Öğrenci kartı neden tam basıyor?

Akbil’inize bir abonelik eklediğinizde. Dijital kartınız artık tamamen basılmış olur. Aboneliğiniz sona erdiğinde, dijital kartınız tekrar basılacaktır. Abonelik normal kartınıza yüklenirken, dijital kartınız tam fiyatı basacaktır.

Kart38 kara liste ne demek?

İndirim kartı38 Bu kişisel kartların üçüncü kişiler tarafından kullanılması yasaktır. Bu gibi durumlarda karta el konulur ve kara listeye alınır.

Mezunlar abonman yapabilir mi?

Lisansüstü Öğrenci: 21 yaşını doldurmamış, hazırlık sınıfı öğrencisi olduğunuzu kanıtlayan belge (üzerinde kurum adı ve eğitim süresine ilişkin bilgilerin yer aldığı), kimlik belgeniz ve güncel fotoğrafınızla Kart38 işlem merkezlerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Abonman öğrenci kaç TL?

Örneğin İstanbulkart 17.70 liradan 20 liraya, Mavi Kart 1389 liradan 1569 liraya çıkarıldı. Öğrenciler için aylık Akbil ücreti (abonelik) 250 liradan 282.5 liraya çıkarıldı.

30 yaş üstü öğrenci abonman ne kadar?

Bu yeni düzenleme, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşıma için ödemek zorunda olduğu ücretleri değiştiriyor. Tam bilet kullanıcılarına kıyasla %10 indirim varken, aylık abonelik ücretlerinde %82 indirim var. Bu, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşımayı kullanmak için 18 lira ödemesi gerektiği anlamına geliyor.

30 yaş üstü öğrenci akbili iptal mi?

Akbiller iptal mi oldu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu taşımada öğrenci kartları için yaş sınırını değiştirdi. Yeni karara göre, 30 yaş üstü öğrenciler indirimli İETT kartını kullanamayacak.

Öğrenci abonmanın yaş sınırı var mı?

30 yaş üstü öğrenciler artık Öğrenci İstanbul Kartı’ndan yararlanamayacak. Bunun yerine, tam İstanbul kartında, tam aylık Mavi Kart’ta ve tam transfer ücretlerinde %10 indirimden yararlanabilecekler. Ayrıca, aylık abonelik ücretinde %82 indirim uygulanıyor.

Kayseri abonman kart kaç dakika arayla basılır?

Kayseri genelinde aktarma süresi 80 dakikadır. Geçerli kartlarla ilk binişten itibaren 80 dakika içinde 2 (iki) kez ücretsiz aktarma yapılabilir.

Öğrenci kartı kara liste ne demek?

Bunlar, öğrencilerin ve öğretmenlerin aşağıda listelenen belgelerle Kart38 İşlem Merkezlerine başvurduklarında aldıkları kişiselleştirilmiş kartlardır. Bu kişisel kartların başkaları tarafından kullanılması yasaktır. Bu gibi durumlarda karta el konulur ve kara listeye alınır.

Kayseri abonman kart kaç biniş?

KART TİPİKART FEEVİSA ÖĞRENCİ ABONE KARTI (AYDA 150 SEFER)40,00 TL250 TLTAM ABONE KARTI (AYDA 150 SEFER)55,00 TL710 TLTAM ABONE KARTI (AYDA 30 SEFER)55,00 TL435 TL

Konya abonmanı kaç biniş?

İndirimli KONYAKART için 220,00 TL ve tam abonelik KONYAKART için 850,00 TL aylık abonelik özelliğini yükleyerek, 30 gün boyunca Konya merkezde otobüs ve tramvaylarda sınırsız seyahat edebilirsiniz. KONYAKART ile aktarmalı hatlarda ikinci ve sonraki seyahatleriniz ücretsizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir