İçeriğe geç

Alexandrite Lazer Mi Yoksa Diode Lazer Mi

Diode lazer mi daha iyi Alexandrite mi?

Her iki cihazın da avantajları ve dezavantajları vardır. Alexandrite açık renk saç ve açık tenli kişiler için iyi bir tercih olabilir. Koyu tenli kişiler diyotları tercih etmelidir. Özellikle Alexandrite lazerle epilasyondan sonra bir ay güneşe çıkmaktan kaçınmak gerekirken, geri kalanlar için yaz aylarında epilasyon yapılabilir.

En iyi sonuç veren lazer epilasyon cihazı hangisi?

Diode ve Alexandrite lazer epilasyon cihazları dünyada en çok tercih edilen cihazlar arasındadır. Her iki cihaz da oldukça etkilidir ve başarılı sonuçlar verir. Diode cihazlar 810 nm dalga boyunda çalışırken Alexandrite için bu rakam 755’tir.

Hangi lazer daha iyi?

Epilasyon için en iyi lazer Alexandrite ve Diode lazerdir. Ancak FDA onaylı çeşidi tercih edilmelidir. En iyi lazerler genellikle Batı kökenlidir. Özellikle Amerika, İsrail ve Almanya gibi ülkeler bu teknolojiye oldukça hakimdir.

Diode lazer kılları uyutuyor mu?

Bu nedenle buz lazerin nasıl çalıştığı, kılları uyuşturup uyuşturmadığı veya kalıcı olarak yok edip etmediği hakkında bilgi almak istiyorum. Hemen cevap verirseniz sevinirim. Merhaba, buz lazer epilasyon kılların uyumasına izin vermez.

Neden diode lazer?

Diode lazer koyu renkli tüylere ve açık tenli kişilerde en etkili olsa da, teknolojik gelişmeler artık çeşitli cilt ve saç renklerinde kullanılabilmesini sağlıyor. Diode lazer cildin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve bu nedenle koyu ten tonları için daha güvenlidir.

Alexandrite lazer tamamen biter mi?

Başarı şansı oldukça yüksek olan bir epilasyon türü olan Alexandrite, son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği yöntem haline gelmiştir. Alexandrite lazer epilasyon ile yapılan işlemler sonrasında dökülen kılların yerine yeni kıllar çıkabilmektedir. Ancak 3 hafta içerisinde bu kıllar tamamen yok olmaktadır.

Kesin çözüm lazer hangisi?

Buz Lazeri üzerinde yapılan klinik çalışmalar, tüm cilt tiplerinde güvenli, etkili ve kalıcı lazer epilasyon sağladığını göstermiştir. Tüm bu özellikleriyle Buz Lazeri, günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olarak kabul edilmektedir.

Hangi lazer tüyleri bitirir?

Alexsandirite tercih edilirse, zamanla kıllar incelir. Diode lazer, uzamayı önlemek için devam ettirilmelidir. İnce kıllar lazer epilasyon ile inceltilir.

Dilan Polat hangi lazer kullanıyor?

Dipoderm Pro Buz Lazer Güzellik 💖 #dilanpolat #dilanpolatadıyaman #dilanpolatestetik #dipomix.

Hangi lazere gitmeliyim?

Genel olarak, Alexandrite tipi lazerler çok koyu tenli olmayan vücut bölgeleri için, diyot tipi lazerler yüz bölgesi ve çok koyu tenli vücut bölgeleri için, Nd-Yag tipi lazerler ise derin yerleşimli kıllar için çoğu zaman en iyi seçeneği sunmaktadır.

Diyot lazer hangi kıl tipine uygundur?

Klinik çalışmalar, diyot lazerin tüm cilt tiplerinde olumlu sonuçlar sağladığını göstermiştir. Ayrıca hassas, narin ve koyu cilt tipleri için özel programlar sunar. Tüm kıl tiplerinde etkilidir. Yüz, dekolte, el ve kol gibi bölgelerdeki zayıf kıllarda da oldukça etkilidir.

Özel bölge kaç seansta biter?

Bikini bölgesinde lazer epilasyon seansları, bölge dar olduğu için 10 ila 15 dakika arasında sürmektedir. Yine aynı bölge için seans sayısı, kıl yoğunluğuna bağlı olarak 5 ila 6 seanstır. Seans aralıkları yaklaşık 2 aydır.

Alex mi diod mu?

Koyu ten ve açık renk tüyler için Diode demir lazer tercih edilir. Alexandrite lazer epilatörlerde görünmeyen açık renk tüyler için Diode demir ve 810 nm dalga boyuna sahip lazer epilatörleri tercih ediyoruz. Ancak koyu renk tüyler için ilk tercih her zaman Alexandrite lazer epilasyondur.

Diode lazer kaç seansta bitirir?

Diod lazer, kıl rengi, cilt rengi ve yaş gibi faktörlere bağlı olarak vücut bölgesi için ortalama 6 – 8 seansta, yüz bölgesi için ise ortalama 8 – 10 seansta sonuç almak mümkündür.

Diode lazer kaç günde döker?

Bu tüyler ortalama 15-20 gün içerisinde kendiliğinden dökülür. Dökülme süreci tamamlandıktan sonra 4-6 hafta boyunca o bölgede yeni tüy/tüy çıkmaz. Yeni tüyler çıktığında yeni bir seans zamanı gelmiş demektir.

Diod lazer cihazı iyi mi?

Diode ütüleme lazer epilasyon, cildin epidermis tabakasındaki melanini hedef alır ve böylece doğrudan kıl kökünü hedef alır. Diode ütüleme lazer, diğer lazer epilasyon cihazlarına kıyasla cilt hasarı ve cilt lekeleri olmadan özellikle koyu ciltler için güvenli epilasyon sağlar.

Alexandrite lazer en iyisi mi?

Bu dalga boyunda gönderilen enerji melanin tarafından çok iyi emilir, bu nedenle Alexandrite lazer açık tenli ve siyah kıllı kişiler için çok etkilidir. Alexandrite lazer hala en yaygın kullanılan ve en yüksek hasta memnuniyetine sahip lazer türüdür.

Diod lazer hangi kıl tipine uygundur?

Klinik çalışmalar, diyot lazerin tüm cilt tiplerinde olumlu sonuçlar sağladığını göstermiştir. Ayrıca hassas, narin ve koyu cilt tipleri için özel programlar sunar. Tüm kıl tiplerinde etkilidir. Yüz, dekolte, el ve kol gibi bölgelerdeki zayıf kıllarda da oldukça etkilidir.

Diode lazerle buz lazer aynı mı?

Merhaba, Ice Laser diyot tabanlı bir lazer sistemidir. Ancak her diyot lazeri bir buz lazeri değildir. Ice Laser yalnızca Soprano Ice serisi lazer cihazlarını kapsar. Orijinal Soprano Ice serisi buz lazer cihazları 80’den fazla ülkede kullanılmaktadır ve FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir