İçeriğe geç

91 Pozisyonu Ne Demek

92 ne demek cinsellik?

Adam bir sandalyeye oturur ve dizlerinin altında onları yükseltmek için bir yastık vardır. Kadın bacaklarını adamın omuzlarına koyar ve kucağına oturur, ellerini adamın boynuna dolayarak yukarı aşağı hareket eder. Adam kadını desteklemek için beline sarılır.

66 cinsellikte ne anlama gelir?

Adam, arkasında bir yastıkla yatağın kenarına oturur ve ayaklarını sarkıtır. Kadın, bacaklarını iyice açarak adamın kucağına oturur ve dizlerini adamın omuzlarına koyar. Sonra adam yavaşça geriye yaslanır ve güç kazanmak için ellerini yere koyar. Bu pozisyon, kadının esnek, erkeğin ise güçlü olmasını gerektirir.

70 pozisyon ne demek?

Bu isim, sayıya benzediği için değil, 69 pozunun daha gelişmiş bir versiyonu olduğu için verilmiştir. Ancak önemli bir fark vardır. 69. pozisyonu yatarak yaparken, 70. pozisyon için dik bir pozisyonda olmalısınız ki erkek ayağa kalkıp bacaklarını boynuna dolayan kadını destekleyebilsin.

93 pozisyon nedir?

Kadın basamakta diz çöker ve ellerini yukarıdaki basamağa koyarak denge sağlar. Erkek boyundan birkaç basamak aşağıda, dizleri hafifçe bükülmüş şekilde durur. Kadını desteklemek için belinden veya kalçalarından tutar.

11 Pozisyonu Ne Demek?

Klasik pozisyonlardan biri olan Nirvana pozisyonunda kadın sırt üstü yatar, bacaklarını birleştirir ve elleriyle yatağın başını tutarak güç kazanır. Erkek bacaklarını kadının iki yanına koyar ve üstüne çıkar. Çok basit ama etkili bir pozisyondur.

72 çekmek ne anlama gelir?

Erkek duvara yaslanır, kadını kucağına alır ve elleriyle kalçalarını destekler. Kadın bacaklarını ve kalçalarını erkeğin beline dolar. Özellikle erkeğin bu pozisyon için güçlü olması gerekir.

68 pozisyon ne anlama gelir?

Yani bunu bana yaparsan, ben de sana borçluyum. Biliyorsun, 69 birbirinize oral seks yaptığınız zamandır. 68’de bana oral seks yaparsın ve ben de sana daha sonra belirlenecek bir tarihte seninkini yaparım. 11 Aralık 2019 Yani bunu bana yaparsan, ben de sana borçluyum. Biliyorsun, 69 birbirinize oral seks yaptığınız zamandır. 68’de bana oral seks yaparsın ve ben de sana daha sonra belirlenecek bir tarihte seninkini yaparım.

76 pozisyon ne demek?

Kadın sırtını erkeğe döner, yan yatar ve bacaklarını hafifçe açar. Erkek kadının yanına dik bir şekilde yatar. Kadın üst bacağını kaldırır ve erkek onun bacaklarının arasına girer.

50 pozisyon nedir?

Kadın sırt üstü yatar ve erkek bacaklarının arasında durur. Sonra erkek kadını kalçalarından tutarak kaldırır, böylece kadının tüm ağırlığı başı ve omuzları üzerinde olur. İlk başta kolay olsa da uzun süre devam ederse kadın için rahatsız edici olabilir.

88 pozisyon ne demek?

Aşırı esneklik gerektiren bir diğer pozisyon ise duyusal bacak pozisyonudur. Çift yüz yüze yerleştirilir. Kadın bacağını eğilen adamın omzuna koyar, sonra adam yavaşça ayağa kalkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir