İçeriğe geç

Yıldız Sosyete Pazarı Hangi Günler Açık

Sosyete pazarı ne günleri açık?

Salı günü sebze, meyve, bakkaliye ve organik ürünlerin ağırlıkta olduğu bir pazar yeri, cuma günü ise tekstil, giyim ve bit pazarı olarak hizmet veriyor.

Nişantaşı Sosyete Pazarı hangi günler açık?

Her Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar 15 Temmuz’da NİŞANTAŞI Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nin yanındaki Bakbu Gross’un üst katında sizlerin hizmetindeyiz.

Bak bu gross sosyete pazarı hangi günler açık?

Salı Pazarı, Cuma, Cumartesi, Pazar, 15 Temmuz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi yanı, Bakbu Groos’un üst katında.

Ümitköy pazarı hangi günler açık?

Ümitköy’deki antika pazarı her ayın üçüncü pazar günü kuruluyor.

İstanbul’un en ünlü sosyete pazarı hangisi?

İstanbul’un en ünlü sosyete pazarlarından biri olarak kabul edilen Erenköy Pazarı, farklı semtlerden müşterilere aradıklarını uygun fiyatlarla bulma fırsatı sunuyor. Çeşitli ürün yelpazesi ve benzersiz dekorasyon ürünleriyle popülerlik kazandı.

İstanbul’da çarşamba günü Sosyete Pazarı nerede?

Yeşilköy Pazarı, aynı zamanda yüksek sosyete pazarı olarak da bilinir ve İstanbul sakinlerinin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yerdir, bulabileceğiniz şık giyim alternatifleriyle ünlüdür. Çeşitli aksesuarlar, ayakkabılar, elbiseler ve bebek ürünleri sunan bu pazar, Çarşamba günleri kurulur.

Çankaya Nişantaşı pazarı hangi gün?

Çankaya: Salıdan pazara. Çukurambar: Pazartesi. Çar. Per. Doygunluk. Güneşevler: Salı, Çarşamba, Cumartesi, Pazar. Etlik: Salı, Cuma, Pazar.

Nişantaşı pazarı kime ait?

Herkesin Nişantaşı Marketleri, ULUSAL A.Ş. bünyesinde hizmet vermektedir.

Çukurambar Sosyete Pazarı hangi gün?

Orijinal ses – Venüs Duru. 📌 Sıhhiye Pazarı, Ankara’nın eski pazar alanlarından biridir. 📌 Perşembe günleri cemiyet pazarı kurulmaktadır.

Ortaköy pazarı ne zaman kuruluyor?

Perşembe günleri kurulan Ortaköy Sosyete Pazarı’na ve cumartesi günleri kurulan Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı’na ücretsiz ring seferleri düzenleniyor.

Çankaya Nişantaşı pazarına hangi otobüs gider?

Çankaya bölgesinin en çok ziyaret edilen mekanlarından biri olan Sosyete Nişantaşı Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 191, 193, 194, 419, 133. Metro: M1-M2-M3.

Bakbu Gross kimin?

Hiper Reklam ailesi olarak Konya’mızın köklü markası olan Çetinler ve Bakbu Gross süpermarket zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Çayyolu pazarı hangi gün?

Her Salı Çayyolu Mahalle Pazarı Her Çarşamba Ayrancı Mahalle Pazarı En moda ürünler ve uygun fiyatlarla hizmetinizdeyiz.

Ankara Ulus Pazarı hangi gün?

Her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleşmektedir. 📍Ulus Umut otoparkı.

100 yıl semt pazarı hangi gün?

Hızlı İletişimPazar AdıGünler100. Yıl Mahalle PazarıAçılış: Cuma 11:00 – Kapanış: Cumartesi 15:00Baraj Mahalle PazarıAçılış: Cuma 11:00 – Kapanış: Cumartesi 15:00Açık Mahalle PazarıAçılış: Cumartesi 11:00 – Kapanış: Pazar 15:007 satır daha

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi günler açık 2024?

📅Bu pazar perşembe, cumartesi ve pazar günleri kuruluyor. 🚇Ulaşım: Metrobüsle ulaşım; İncirli durağında indikten sonra Dilek Pastanesi yönüne doğru üst geçidi geçmeniz gerekiyor. Bakırköy metro durağından çıkıp sola doğru 2-3 dakika yürüyerek pazara ulaşabilirsiniz.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi güne alındı?

Bakırköy Yüksek Sosyete Pazarı cumartesi, pazar ve perşembe günleri kurulur. Bakırköy metro ve metrobüs durağına 5 dakika mesafededir.

Ankara Sosyete Pazarları hangi gün?

HER ÇARŞAMBA, CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR SAAT 09:30-21:00 ARASINDA MİLYONLARCA ÜRÜN, GÜLER YÜZLÜ USTALARIMIZ, 2 KATLI SOSYAL PAZARIMIZ, JET SOCIAL PAZARIMIZLA TÜM ANKARA HALKINA HİZMET VERİYORUZ.

Bursa’da sosyete pazarı nereye kuruluyor?

Çarşamba Pazar Parkı’nda Sosyal Pazar açıldı. Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Çarşamba Pazar Parkı, halk arasında Sosyal Pazar olarak bilinen, tekstil ve giyim ürünlerinin satıldığı, her Salı günü kapılarını Bursa halkına açıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir